Latovlevici nu dă doi bani pe Mourinho. Fundaşul Stelei l-a luat la mişto pe antrenorul lusitan: „Să joace mijlocaş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iasmin Latovlevici
Iasmin Latovlevici

Chelsea vine la Bucureşti avându-l pe bancă pe cel mai bun antrenor din lume, Jose Mourinho. Totuşi, elevii lui Reghecampf nu sunt impresionaţi de acest amânunt.

Întrebat ce crede de faptul că Steaua va întâlni, marţi (ora 21.45, TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) echipa celui poreclit „The Special One“, Iasmin Latovlevici a dat o replică ironică.

„Cui îi pasă de ce zice Mourinho? Pe mine mă interesează ce zice mister (n.r. – Reghecampf). Mă interesează să ne organizăm, să ne mobilizăm şi să câştigăm. Nu va fi mai dificil cu Mourinho pe bancă, ce, joacă Mourinho? Îl băgăm şi pe el mijlocaş, poate dă vreo pasă de gol“, a declarat fundaşul roş-albaştrilor.

Cea mai mică asistenţă din acest sezon

Scandalurile în care a fost târâtă echipa de conducătorii ei, dar şi faptul că ACS Poli Timişoara e un adversar neatractiv au făcut ca meciul de sâmbătă seară să se joace pe un stadion aproape gol. Doar 5.000 de spectatori au asistat la Steaua – ACS Poli, 3-0, pe „Arena Naţională“, ceea ce a fost cea mai mică asistenţă pentru campioana Ligii I la un meci disputat acasă în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite