Blat la Steaua - ACS Poli Timişoara? Fostul director al Şcolii de antrenori, Mircea Rădulescu, a remarcat un aspect ciudat în jocul prestat de bănăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari (centru) a deschis scorul cu ACS Poli sub privirile lui Scutaru. FOTO: Răzvan Păsărică
Piovaccari (centru) a deschis scorul cu ACS Poli sub privirile lui Scutaru. FOTO: Răzvan Păsărică

Ultimele două echipe care au venit pe terenul Stelei în campionat, Săgeata Năvodari şi ACS Poli Timişoara, au lăsat o impresie jalnică, dând naştere la tot felul de speculaţii.

La partida cu Săgeata, încheiată cu un 5-0 pentru „rezervele“ Stelei, s-a vorbit despre faptul că oaspeţii nu s-au omorât cu firea. Asta în condiţiile în care jumătate dintre jucătorii de la Săgeata sunt reprezentaţi de Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei. 

Sâmbătă seară, în partida cu timişorenii, elevii lui Reghecampf au avut parte de un nou meci în care adversarii au lăsat senzaţia că au venit în Bucureşti doar pentru a pierde la un scor cât mai strâns. Nici asta nu le-a ieşit elevilor lui Vali Velcea, care au cedat cu 0-3.

Au exersat scheme în timpul partidei

Steliştii au realizat şi ei că timişorenii au venit „ca la tăiere“ pe „Arena Naţională“ şi au ajuns să facă experimente în timpul partidei. De exemplu, în repriza secundă, elevii lui Reghecampf au încercat să copieze o schemă din 2. Bundesliga, văzută pe Youtube. 

Astfel,  când au dat lovitura de începere a părţii secunde, opt din zece jucători de câmp s-au aruncat în terenul bănăţenilor pentru a primi o pasă lungă, dar Latovlevici şi Bourceanu s-au încurcat în balon şi au pasat înapoi la Tătăruşanu.

La final, fostul şef al Şcolii de antrenori, Mircea Rădulescu, a comentat prestaţia celor de la ACS Poli. „Cred că timişorenii i-au menajat pe stelişti din interes naţional. S-au ferit să joace agresiv ca să nu accidenteze vreun stelist înaintea meciului cu Chelsea“, a spus Rădulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite