Latovlevici a ajuns vedetă pe întreg mapamondul. Voleul său din meciul cu Dinamo, lăudat de presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Execuţia magistrală a lui Iasmin Latovlevici, care a înscris din voleu în derby-ul Ligii 1 dintre Dinamo şi Steaua a făcut înconjurul lumii, fundaşul stelist fiind lăudat în presa internaţională pentru acest gol magnific.

Atenţia presei sportive din Europa, Canada, America de Sud şi Statele Unite ale Americii a fost atrasă de voleul uluitor cu care Iasmin Latovlevici a deschis scorul în derby-ul dintre Steaua şi Dinamo. Jurnaliştii din cele două Americi, dar şi din Europa au lăudat la unison execuţia fundaşului stelist. De asemenea, ziariştii străini au relatat în termeni laudativi şi despre coregrafia impresionantă afişată de galeria lui Dinamo.

„Înainte de meciul cu Steaua, fanii lui Dinamo au făcut o coregrafie incredibilă, care a stârnit aplauze. La scurt timp, Iasmin Latovlevici a înscris superb de la aproape 40 de metri, care este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase goluri din Europa”, a notat site-ul telegraph.rs.

Totul a fost din altă lume la ultima ediţie a eternului derby de România, meci care a avut un început briliant, nebunesc, venit parcă din altă lume, chiar şi pentru standardul unui derby. Fanii lui Dinamo au afişat o coregrafie uriaşă, impresionantă prin care le-au adus un omagiu foştilor fotbalişti Cătălin Hîldan şi Florea Dumitrache, doi dintre eroii clubului trecuţi în nefiinţă. Steaua şi-a păstrat tributul după începutul meciului. La doar patru minute de la start, fundaşul stelist Iasmin Latovlevici a deschis scorul cu o rachetă din voleu, iar apoi şi-a ridicat şortul pentru a se bucura”, au notat jurnaliştii de la Eurosport.

Şi presa din Serbia a fost uimită de reuşita lui Latovlevici. „Iasmin a marcat în derby-ul cu Dinamo unu dintre cele mai frumoase goluri din anul 2013”, au scris sârbii de la sport.blic.rs.

Reamintim că Steaua a învins pe Dinamo cu 2-1 în derby-ul etapei a 4-a din Liga 1 într-un meci disputat duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite