Gigi Mulţescu s-a răzgândit. Rămâne la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu. FOTO: Cosmin Iftode
Gigi Mulţescu. FOTO: Cosmin Iftode

La finalul derby-ului pierdut cu Steaua (1-2), Gigi Mulţescu şi-a anunţat intenţia de a demisiona de la Dinamo. Astăzi, după o întâlnire cu oficialii din Ştefan cel Mare, antrenorul a lăsat de înţeles că va continua pe banca „roş-albilor“.

Prestaţia unor jucători în derby l-a nemulţumit profund pe Mulţescu. „Sunt destul de tulburat şi luni vreau să am o discuţie cu conducerea. Mă gândesc şi să-mi iau demisia. Am tot cerut fundaş stânga. Am mutat jucătorii de colo, colo... Mi-au tot spus să aştept", a anunţat duminică, imediat după derby, Gigi Mulţescu. 

Întrevederea cu acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă, a avut loc astăzi, şi, după o şedinţă care a durat două ore, părţile au ajuns la un acord. Mulţescu a anunţat că va continua la Dinamo, iar şefii i-au promis întăriri pe posturile deficitare. 

„Am reglat situaţia, voi reveni la antrenamente. Mergem înainte cu acest proces de reconstrucţie“, a spus Mulţescu, pentru GSP.

Primul transfer, sub formă de împrumut, care s-ar putea realiza în zilele următoare este George Ţucudean. Această variantă are şanse mari de reuşită, atacantul ex-dinamovist, acum la Standard Liege, fiind foarte aproape de o revenire în „Ştefan cel Mare“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite