Laszlo Balint, dat afară de UTA. Mircea Rednic revine în fotbalul românesc

0
Publicat:

UTA Arad a anunțat oficial, marți, despărțirea de antrenorul Laszlo Balint (44 de ani). În locul său a fost numit Mircea Rednic. Echipa se află pe locul 14 în playout, cu 18 puncte, la doar un punct de locul de retrogradare directă.

Mircea rednic, o nouă provocare în fotbalul românesc. Foto Sportpictures
Mircea rednic, o nouă provocare în fotbalul românesc. Foto Sportpictures

Arădenii au anunțat că este vorba despre o reziliere amiabilă și au ținut să-i mulțumească lui Laszlo Balint pentru calificarea „Bătrânei Doamne” în semifinalele Cupei României, după o pauză de 57 de ani. UTA a mai anunțat că Mircea Rednic (61 de ani) este noul antrenor al echipei, el puțin până în vara anului viitor. El nu mai pregătise nicio echipă de doi ani, de când plecase de la Dinamo.

”În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun - chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere.

Laszo Balint a fost nevoit să plece iar de la UTA. Foto Sportpictures
Laszo Balint a fost nevoit să plece iar de la UTA. Foto Sportpictures

Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, au scris cei de la UTA Arad într-un comunicat.

Rednic începe treaba de astăzi

”Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024. Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, au completat oficialii grupării ardelene.

Laszlo Balint este antrenorul care a promovat-o pe UTA în Superliga. Dat afară, el revenise în noiembrie anul trecut pe banca tehnică a echipei, după un periplu nereușit la CS U Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite