Larvik a învins-o pe Mydtjylland şi ajută CSM Bucureşti să rămână pe locul 3 în Grupa Principală II din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Larvik HK a învins, în deplasare, formaţia Mydtjylland, cu scorul de 28-24, iar rezultatul o ajută pe CSM Bucureşti să rămână pe locul 3 în Grupa Principală II din Liga Campionilor.

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucureşti, s-a calificat vineri seară, pe teren propriu, în sferturile de finală ale actualei ediţii a competiţiei, după ce a învins formaţia slovenă Krim Ljubljana, cu scorul de 28-26 (14-12), în penultimul meci din grupa principală 2. În urma rezultatului, Krim a rămas cu 6 puncte şi a ratat sferturile de finală, iar CSM a acumulat 9 puncte şi a urcat pe locul 3 în grupa 2, poziţia fiind consolidată, sâmbătă, prin victoria celor de la Larvik HK la FCM. Larvik are acum 12 puncte (locul 2), iar FCM coboară pe locul 4 (8 puncte). Ultimul meci al etapei va avea loc duminică, între liderul Gyor ETO (13 puncte) şi ultima clasată în grupa 2, Team Esbjerg (4), a relatat News.ro. 

În ultima partidă, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu Team Esbjerg, în 12 martie. Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupă sunt: 26-26 şi 33-35 cu Larvik HK, 24-21 cu Krim, 33-25 cu Team Esbjerg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite