La Craiova, ca la nebuni. Portarul Robert Popa, atac la propriul președinte: „Un figurant care dă în cap”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Popa, portarul favorit al lui Adrian Mititelu, l-a distrus pe Marcel Pușcaș, directorul FCU Craiova, într-un atac nemaiîntâlnit în fotbalul românesc. Internaționalul de tineret a răbufnit la adresa propriului președinte al clubului, Marcel Pușcaș, după ce a apărat contra Italiei, în meciul de la Târgoviște, al naționalei U20.

Robert Popa, portarul FCU Craiova și al naționalei sub 20 de ani. Foto Sportpictures
Robert Popa, portarul FCU Craiova și al naționalei sub 20 de ani. Foto Sportpictures

Robert Popa l-a acuzat pe Marcel Pușcaș că ar critica public tinerii fotbaliști. „E o responsabilitate mare această banderolă. Mă bucur că am ținut de ea. Poate această postură îmi dă mai multă încredere. Eu sunt bine la club, adică da… Am mai apărat 4 meciuri după 6 luni. E greu ca portar în acest ritm. Să vă dau un singur exemplu. La cealaltă echipă din oraș a venit Arlauskis. Nu mă compar eu cu el. El are experiență.

Vreau să vedeți evoluțiile pe care le-a avut el după 6 luni de pauză. Apoi să vedeți și evoluțiile mele, ale unui copil. Eu zic că m-am descurcat bine până la urmă. E un figurant în conducere care se intitulează drept bunicul meu și dă în cap jucătorilor tineri. Spune ceva în față, apoi vine în presă și m-a scos pe mine țap ispășitor pentru meciul cu Universitatea.

Nesimțire și dezamăgire

Vorbim de un meci frumos, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Baiaram și Mitriță au dat gol. Tot ei au rezolvat și meciul cu CFR. Eu sunt vinovat și pentru asta?! E greu ca un copil de 21 de ani să ajungă cineva în condițiile astea”, a spus Robert Popa, la DigiSport.

Portarul care a bifat 15 meciuri în acest sezon din Superliga a fost pus la punct de patronul Adrian Mititelu pentru această ieșire în decor: „Nesimțire/Iresponsabilitate/Dezamăgire/ Robert Popa continua sa uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declarații tâmpite”, a scris patronul echipei pe Facebook.

FCU Craiova este un club la care scandalurile se țin lanț. Numai în ultimele două săptămâni, doi jucători s-au bătut în vestiar, iar vedeta Bauza a răbufnit la adresa colegilor săi după jocul cu Petrolul spunând că sunt ”de rahat”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite