„La ce te uiți, prostule?” Filmul complet al scandalului dintre Messi și Weghorst, de la Campionatul Mondial

0
Publicat:

Scandalul dintre Messi și Weghorst, după terminarea meciului dintre Argentina și Olanda, a făcut înconjurul planetei, dar abia acum a apărut filmul complet al scandalului dintre cei doi fotbaliști.

Meciul dintre Argentina și Olanda a fost unul tensionat. Argentina a condus cu 2-0, după golurile înscrise de Molina, în minutul 35, și Messi, din penalty. Intrat în minutul 78, Wout Weghorst a redus din diferență în minutul 83, iar în minutul 11 de prelungiri ale timpului regulamentar a egalat, astfel că partida a ajuns în faza de prelungiri.

Partida s-a decis în favoarea Argentinei la loviturile de departajare. La finalul partidei a avut loc un conflict între Messi și Weghorst, care a devenit viral: în timpul unui interviu, căpitanul Argentinei a început să strige către Weghorst: „La ce te uiți, prostule?”.

Olandezul a susținut că Messi nu a vrut să îl salute, pentru că pe teren au existat mai multe momente tensionate între cei doi.

mess l jpg

Potrivit Sport.ro, FIFA a prezentat filmul „Era destinul” de la Mondial, unde sunt imaginile complete ale momentului de pe tunel dintre olandez și argentinian, după fluierul de final al meciului.

Messi a plecat spre tunel și vorbea cu Rodrigo De Paul. Weghorst este văzut așteptându-l pe căpitanul naționalei la intrarea în tunel și întinzând mâna spre el, însă Leo l-a ignorat complet, moment ce l-a scos din sărite pe olandez.

Jucătorul Olandei a fost revoltat de atitudinea lui Messi. Pe imagini este văzut cum Weghorst gesticula nervos către el, moment în care Sergio Aguero și Lisandro Martinez au intervenit pentru a discuta cu el.  Ulterior, olandezul l-a fixat ulterior cu privirea pe căpitanul Argentinei, care dădea un interviu, iar Messi i-a dat replica devenită ulterior celebră. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite