La 41 de ani, Serena Williams a fost botezată! A urmat tradiția religioasă a familiei sale VIDEO

0
Publicat:

Retrasă din tenis după ediția 2022 a US Open, turneu în care nu a reușit să realizeze ceea ce ne-a obișnuit în anii legendari în care a dominat tenisul, oprindu-se în turul 3, Serena Williams a luat decizia de a primi botezul Martorilor lui Iehova, la vârsta de 41 de ani.

Cea mai faimoasă jucătoare de tenis s-a botezat în Adunarea Martorilor lui Iehova din West Palm Beach, Florida. În cultul Martorilor lui Iehova, botezul este un act obligatoriu pentru ca credincioșii să primească mântuirea.

Printre credințele celor care aparțin cultului Martorii lui Iehova se află și decizia de a nu celebra zilele de naștere. „Credem că astfel de sărbători nu îi plac lui Dumnezeu”, se află scris pe site-ul Martorilor lui Iehova, care cred că „ziua morții este mai bună decât ziua nașterii”, notează Black Enterprise, citat de sport.ro.

Serena Williams, o jucătoare de legendă. Foto Instagram
Serena Williams, o jucătoare de legendă. Foto Instagram

Din acest motiv, fiica Serenei Williams, Olympia nu își sărbătorește zilele de naștere. „Suntem Martori ai lui Iehova, deci nu sărbătorim zilele de naștere”, spunea Serena Williams într-un interviu acordat People.

Serena Williams s-a retras din tenis cu 23 de titluri de campioană în probele individuale ale turneelor de mare șlem. Cel mai recent triumf al americancei în Grand Slam-uri datează din 2017, când își învingea sora în finala Openului Australian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite