Kasper Schmeichel, sperietoare pentru tricolori: portarul danez al lui Leicester a apărat senzaţional la Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kasper Schmeichel socate un 11 metri în meciul cu Sevilla FOTO Getty Images
Kasper Schmeichel socate un 11 metri în meciul cu Sevilla FOTO Getty Images

Portarul danez Kasper Schmeichel, fiul legendarul Peter Schmeichel, a făcut un meci uriaş în partida dintre Sevilla şi Leicester, scor 2-1, din optimile Ligii Campionilor.

Schmeichel junior a apărat un penalty la 0-0 şi a avut alte câteva intervenţii salvatoare în faţa jucătorilor Sevillei care au dominat clar meciul. Mai mult decât atât, profitând de o întrerupere a jocului, portarul şi-a strâns coechiperii cu cinci minute înainte de pauză pentru a le cere să se trezească.  Şi campioana Angliei rămâne cu şanse mari de calificare datorită golului înscris de Vardy cu 18 minute rămase până la final şi a paradelor portarului danez.

Cum pot să nu mă bucur după o asemenea seară?”, a declarat titularul postului de portar în naţionala Danemarcei, echipă care peste numai o lună va veni în România. 

La 26 martie, la Cluj-Napoca, tricolorii lui Daum sunt nevoiţi să-l învingă pe Kasper Schmeichel, într-un meci crucial pentru păstrarea şanselor de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor. Schmeichel cel mic are 30 de ani, a mai apărat la cluburi precum Manchester City şi Notts County, şi are 22 de selecţii pentru naţionala Danemarcei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite