Jurnaliştii britanici au comis o nouă gafă de proporţii vizavi de partida Chelsea – Steaua din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziariştii britanici nu ştiu pe cine va miza Reghecampf în atac la returul cu Chelsea FOTO Răzvan Păsărică
Ziariştii britanici nu ştiu pe cine va miza Reghecampf în atac la returul cu Chelsea FOTO Răzvan Păsărică

Dacă înainte de meciul tur, englezii scriau că Chelsea se va deplasa în Bulgaria pentru meciul tur cu Steaua din Europa League, de această dată jurnaliştii insulari au demonstrat că nu cunosc aproape deloc echipa roş-albastră.

Când vine vorba de România, ziariştii britanici dovedesc că nu sunt deloc pregătiţi. Cu o zi înainte de returul din optimile Europa League, un site din Anglia a notat că Steaua îl va arunca în atac la Londra pe Stefan Nikolici, deşi atacantul muntenegrean nu va mai putea juca fotbal până la vară din cauza unei operaţii suferite de curând.

Totuşi, dacă Nikolici nu va fi refăcut până la ora meciului, Adi Rocha este cel care îi va lua locul muntenegreanului, informează jurnaliştii englezi. La Steaua va reveni, probabil, Ştefan Nikolic, care a ratat manşa tur din cauza unei accidentări la genunchi. În măsura în care staff-ul medical nu va reuşi să îl recupereze pe muntenegrean, titular va fi Adi Rocha”, scrie site-ul football411.com.

Aceeaşi sursă notează că Rafael Benitez va miza joi sear ape Fernando Torres, iar Hazard şi Obi Mikel vor fi menajaţi pentru meciurile din campionat şi Cupa Angliei. “Rafa Benitez va încerca din nou să rotească jucătorii, după ce în partida de Cupă, cu United, scor 2-2, a folosit prima echipă. Chelsea nu se confruntă cu accidentări, dar nu se va putea baza pe Demba Ba, care nu are drept de joc. Astfel, titular va fi din nou Fernando Torres, în timp ce Hazard şi Obi Mikel vor fi posibil menajaţi, după ce au avut o evoluţie remarcabilă cu United”, informează acelaşi site.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite