Ce i-au transmis scouterii lui Benitez despre Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Returul cu Steaua, de mâine, din optimile Ligii Europa, este un meci esenţial pentru Benitez. Antrenorul spaniol nu-şi permite să părăsească şi a doua competiţie europeană, după ce Chelsea a ieşit din Liga Campionilor, nu mai are şanse la titlu, şi a rămas în cursă doar pentru Cupa Angliei.

"Liga Europa este o altă competiţie decât Liga Campionilor, dar acum suntem aici. Aşa că vom încerca să câştigăm trofeul. Scouterii trimişi la meciurile Stelei ne-au spus să fim atenţi, că întâlnim o echipă bună, aşa că ştiam că va fi dificil. Vom vedea dacă ne putem face jocul nostru obişnuit pe “Stamford Bridge” şi dacă ei vor rezista presiunii. Dar respectăm Steaua, care este o echipă foarte bună”, a declarat astăzi Rafael Benitez, antrenorul lui Chelsea.  

Turul optimilor Ligii Europa, disputat pe „Arena Naţională” a fost câştigat de Steaua cu scorul de 1-0 (Raul Rusescu '34), iar cea de-a doua manşă se va juca joi pe “Stamford Bridge”, începând cu ora 22.05 şi va fi transmisă de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite