Alarmă la Steaua! S-a accidentat Latovlevici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Latovlevici a evoluat excelent în returul cu Ajax şi în turul cu Chelsea
Latovlevici a evoluat excelent în returul cu Ajax şi în turul cu Chelsea

Probleme la Steaua, cu o zi înainte de cel mai important meci al sezonului, returul cu Chelsea, de pe “Stamford Bridge”. Latovlevici are probleme medicale, din cauza unei accidentări.

Adică chiar unul dintre cei mai buni jucători ai “roş-albaştrilor” în returul cu Ajax, când a deschis scorul, şi autorul centrării din turul cu Chelsea, de pe „Naţional Arena”, din care Rusescu a scos penalty-ul. 

"Singurul lucru de care mă tem este de echipa mea. Avem experienţa neplăcută de la Amsterdam, unde nu am reuşit să facem un joc foarte bun. O să încerc să îi motivez pe băieţi cât mai bine. Singura problemă este accidentarea lui Latovlevici, facem eforturi să îl recuperăm. Este un jucător greu de înlocuit, dar în caz că nu va juca o să găsim soluţia cea mai bună”, a declarat Reghecampf, în conferinţa de presă oficială dinaintea partidei cu Chelsea. 

În cazul în care Latovlevici nu va fi recuperat până mâine seară, cel mai probabil va fi înlocuit în banda stângă a defensivei de către Pârvulescu.

Turul optimilor Ligii Europa, disputat pe „Arena Naţională” a fost câştigat de Steaua cu scorul de 1-0 (Raul Rusescu '34), iar cea de-a doua manşă se va juca joi pe “Stamford Bridge”, începând cu ora 22.05 şi va fi transmisă de ProTV, DigiSport şi DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite