Jucătorii naționalei de fotbal a Japoniei au lăsat vestiarul impecabil la finalul meciului cu Germania

0
Publicat:

Jucătorii selecționatei de fotbal a Japoniei au produs o surpriză uriașă învingând Germania și au oferit o lecție de lecție de civilizație lăsând curat vestiarul de la stadionul Khalifa International, din Doha.

Vestiarul Japoniei la finalul meciului cu Germania FOTO FIFA/ Twitter
Vestiarul Japoniei la finalul meciului cu Germania FOTO FIFA/ Twitter

În pofida victoriei imense obținute cu Germania, cvadruplă campioană mondială, jucătorii niponi nu s-au lăsat duși de valul euforiei și au lăsat un vestiar impecabil în urma lor.

Mai mult, niponii au pregătit și o surpriză gazdei turneului, și anume 11 figurine origami în formă de cocori, plus un mesaj de mulțumire în limba japoneză.

Origami este o artă japoneză de împăturire a hârtiei pentru a obține diferite animale sau obiecte decorative fără a folosi materiale de lipit sau de însemnat. Cocorul din hârtie este un simbol pentru onoare, noroc, loialitate și longevitate. Se spune că răbdarea celor care reușesc să împăturească 1.000 de cocori este răsplătită cu îndeplinirea unei dorințe, notează gsp.ro.

La fel ca jucătorii, fanii niponi au impresionat strângând gunoiul de pe stadion la finalul meciului cu Germania, câștigat de Japonia cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite