Jose Mourinho şi staful său, compensaţii financiare indecente după demiterea de la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mourinho

Tehnicianul Jose Mourinho şi colaboratorii săi au primit compensaţii în valoare totală de 19,6 milioane de lire sterline după demiterea de la Manchester United, în luna decembrie, anunţă bbc.com.

United nu a dat publicităţii această informaţie, dar suma apare în raportul financiar al clubuluii din Manchester. În documentul citat de BBC nu se menţionează niciun nume, însă se precizează că 19,6 milioane de lire sterline reprezintă compensaţiile pentru fostul antrenor şi anumiţi membri ai stafului tehnic, după ce aceştia şi-au pierdut postul.

Mourinho a preluat conducerea tehnică a echipei Manchester United în mai 2016 şi a câştigat cu acasta Cupa Ligii şi Liga Europa. În ianuarie 2018, el şi-a prelungit contractul până în 2020, cu opţiune pentru încă un an. În decembrie 2018, portughezul a fost demis după o serie de rezultate nesatisfăcătoare. Înlocuitorul portughezului, Ole Gunnar Soljkaer, a câştigat 10 din primele 12 meciuri pe banca lui Machester United şi a mai înregistrat o înfrângere şi un rezultat de egalitate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite