JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici, maturitate impresionantă! Ce a declarat după finala de 100 de metri liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Nu doar ce face în bazin îl transformă pe puştiul de 16 ani în cel mai promiţător sportiv din România, la ora actuală. Discursurile sale de după concursuri sunt la fel de impresionante precum rezultatele sale.

David Popovici şi-a trecut, deocamdată, în bilanţul olimpic un loc 4, în proba de 200 de metri liber şi un loc 7 pe care s-a clasat, în noaptea de miercuri spre joi, în proba de 100 de metri liber.

Inclusiv a doua sa finală a fost o reuşită, numai când ne uităm la vârstele celorlalţi înotători care s-au aliniat la start şi despre care „Adevărul“ a scris aici. Şi ceea ce a surprins plăcut a fost discursul plin de maturitate pe care l-a avut David Popovici, la microfonul TVR 1, după ce a încheiat finala pe locul 7 din 8. În loc să fie descumpănit, puştiul din România a vorbit pe un ton pozitiv, arătând că ştie să extragă ce e mai bun, după fiecare cursă.

Ce a spus David Popovici?

*M-am simţit destul de bine, doar că nu mi-a ieşit. Dar nu-i nimic. Încă am de reflectat la ceea ce am avut de învăţat. E frumos, suntem la Jocurile Olimpice, ne bucurăm de ea. O să încerc de toate, nu o să mă opresc doar la probele acestea. Ne antrenăm la toate, vor fi câteva surprize pe viitor.

*Sunt mulţi băieţi buni şi eu sunt unul dintre ei. O să schimb puţin modul în care se priveşte înotul, avem planuri măreţe. 

*O să vorbesc cu antrenorul meu, o să văd ce am greşit şi îmbunătăţim. Sunt bucuros, m-am bucurat de aceste probe, pe cât a fost posibil, am fost în cel mai mare spotlight posibil.

*Mulţumesc că v-aţi trezit din nou pentru cursa mea!

CITEŞTE ŞI:

JO 2020 Tokyo, înot: David Popovici, un fenomen! Ce a scris „The New York Times“ despre puştiul român

JO 2020 Tokyo: Popovici, gest superb! Un medaliat olimpic canadian a făcut postarea zilei pe Instagram FOTO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite