Jaqueline Cristian, scoasă din circuit: Când va reveni după accidentarea de la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaqueline

În plină ascensiune, ajunsă pe locul 65 în lume începând de astăzi, Jaqueline Cristian s-a „rupt“, la Doha, când traversa o formă sportivă excelentă.

Jaqueline Cristian e a 5-a româncă din clasamentul WTA, după Simona Halep (27 WTA), Sorana Cîrstea (30 WTA), Irina Begu (56 WTA) şi Gabriela Ruse (58 WTA).

În ierarhia mondială publicată astăzi, Jaqueline Cristian a avut cea mai spectaculoasă urcare dintre româncele aflate în Top 100. Pentru că, dacă Halep a rămas pe loc, Cîrstea a urcat doar o poziţie, iar Begu şi Ruse au coborât, un loc, respectiv două, Jaqueline a ajuns de pe 71 pe 65 WTA.

Din păcate, în acest context, când era în mare formă, accidentarea suferită, la Doha, devine şi mai dureroasă. Pentru că a fost atât de serioasă, încât a fost nevoie de operaţie la genunchi. Şi, potrivit Eurosport, durata recuperării o va scoate pe Jaqueline din circuit, timp de mai multe săptămâni. 

Concret, vorbim despre o lună, cât va dura refacerea. Ceea ce înseamnă că, probabil, Jaqueline Cristian va reveni pe teren, abia după 5-6 săptămâni, în condiţiile în care, după ce va scăpa de problema de la genunchi, sportiva de 23 de ani va avea nevoie de o perioadă de reacomodare la efort.

Vestea bună e că Jaqueline Cristian rămâne optimistă, în ciuda accidentării. Ceea ce reiese din mesajul pe care l-a postat pe Instagram şi care poate fi văzut mai jos:

Jaqueline
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite