Jaqueline Cristian, ce păcat: A fost la două puncte de a elimina o sfertfinalistă de la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian

Sportiva de 22 de ani a fost pe punctul de a obţine o victorie uriaşă, în calificările de la Madrid Mutua Open, unde a intrat pe tablou, primind un wild-card din partea organizatorilor.

Tenisul feminin îţi oferă meciuri în care totul se schimbă, dramatic, de la un set la altul! Încă o dovadă e ceea ce s-a întâmplat, marţi, în duelul Jaqueline Cristian (147 WTA) - Su-Wei Hsieh (35 de ani, 65 WTA).

În primul set, românca şi-a spulberat, pur şi simplu, adversara din Taiwan, sfertfinalistă la Australian Open 2021: 6-1, în 28 de minute. A urmat un set strâns, cu câte un break pentru fiecare jucătoare: 6-6. Astfel, s-a ajuns la tiebreak, iar aici, din nou, totul a fost pe muchie de cuţit! Jaqueline Cristian a fost la două puncte de o victorie uriaşă, la 6-6 în tiebreak. Din păcate, în loc să ia două puncte la rând, le-a cedat pe ambele şi a pierdut setul: 6-7 în 61 de minute.

S-a dovedit a fi momentul psihologic al meciului, fiindcă în decisiv, Su-Wei Hsieh şi-a dominat adversara din România şi s-a impus cu 6-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite