„Jaful“ de la Iaşi: Pancu, scârbit de faza care poate trimite Rapidul în „B“. Până şi jucătorul advers şi-a recunoscut vina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Centralul Radu Petrescu a scos, efectiv, trei puncte din buzunarele rapidiştilor printr-o decizie groaznică, deşi era la câţiva metri de fază. La finalul celor 90 de minute, până şi ieşenii au admis că Rapid a fost nedreptăţită.

Rapid mai are şanse de a rămâne în Liga I, însă, dacă va retrograda, o parte din vină îi va aparţine şi arbitrului Radu Petrescu. Acesta a luat o decizie strigătoare la cer în CSMS Iaşi - Rapid (0-0), după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Faza cu pricina l-a scârbit pe Daniel Pancu, iar acesta şi-a expus punctul de vedere la Digi Sport, în interviul de după meci. „Se putea mult mai bine, pentru că eu am văzut de la 100 de metri un henţ în careu la echipa gazdă, iar acum am văzut în vestiar, la televizor, reluarea. În situaţia în care suntem, măcar să fie corecţi arbitrii, să vadă anumite lucruri. Am avut penalty, ar fi putut fi decisiv“, a spus veteranul giuleştenilor.

El a comentat şi şansele echipei sale de a rezista în Liga I, în condiţiile în care Rapid are un program bun în ultimele patru runde. „Am luat un punct la Iaşi, îl adunăm şi pe ăsta, dar ne rămân foarte puţine variante. Avem nevoie de trei victorii în ultimele patru meciuri. Normal că e presiune, ne consumăm foarte mult. Ne va fi foarte greu, dar nu e imposibil“, a continuat Pancu.

Acesta a părăsit terenul accidentat, în minutul 27. „Eu am venit accidentat, pentru că am avut o problemă, joi, la antrenament. M-am antrenat mai uşor în ultimele zile, am încercat să joc astăzi...Am cerut schimbare, sper să nu fie nuimic grav“, a încheiat Pancu.

Voicu admite: „Am lovit mingea cu mână“

Henţul pe care centralul Radu Petrescu nu l-a fluierat în careul ieşenilor a fost atât de evident încât, la finalul meciului, până şi autorul lui, Ionuţ Voicu, a recunoscut totul. „La faza respectivă, mingea m-a lovit în mână, am puterea să recunosc. Dar, în aceeaşi măsură, eu ştiu că la fotbal dacă arbitrul nu fluieră, nu e nimic“, a spus fostul jucător al Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite