Jaf la drumul mare: Val uriaş de indignare după un penalty ruşinos dat pentru FCSB. „Arbitrul? Un nesimţit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horaţiu Feşnic
Horaţiu Feşnic

Cu tactica făcută de Gigi Becali şi cu schimbările dictate de acesta, telefonic, via delegatul echipei, Marius Ianuli, FCSB merge, deocamdată, din victorie în victorie. Duminică, vicecampioana a ajuns la al patrulea succes consecutiv în toate competiţiile, primind un ajutor important din partea centralului Horaţiu Feşnic.

Concret, în minutul 54 al meciului cu Sepsi de pe „Arena Naţională“, când oaspeţii aveau 1-0, Feşnic a inventat penalty-ul din care Gnohere a făcut 1-1 (56). 

„Eu, la început, am crezut că va da fault în atac. Feşnic, îmi pare rău de el, l-am lăudat tot timpul, dar să dai un asemenea penalty e de neînţeles. Te poţi pune în mintea fiecăruia, dar a gândit prost. E jenant să dai un asemenea penalty“, a fost verdictul dat de fostul mare arbitru Adrian Porumboiu la Digi Sport.

„Resuscitată“ de Feşnic, FCSB a marcat apoi şi golul victoriei, prin Florin Tănase (60). De aici şi reacţia vehementă a celor de la Sepsi la finalul întâlnirii. 

„Nu putem vorbi de penalty pentru că a fost fault în atac. N-ai cum să dai penalty, nici la juniori nu se dă! Nu pot să înţeleg cum poţi să-ţi baţi joc de munca unei echipe în halul ăsta. Chiar nu pot să înţeleg. El (n.r. – Horaţiu Feşnic) a zis că a fost clar. I-am zis, mă, n-a fost. Chiar i-am zis: <<bă, eşti nesimţit, îţi baţi joc de munca noastră?!>>. De-asta mi-a dat galben. Bine, nu l-am înjurat, i-am zis doar că e nesimţit. Nu pot să zic că e viciere de rezultat, dar i-a băgat în joc. Au prins încredere şi s-a schimbat tot jocul. Dacă aveam noi penalty-ul ăsta, dădea fault în atac“, a tunat Istvan Fulop după meci.

Ce a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport?

*În primul rând, trebuie să vedem cine face contact. Jucătorul în alb (n.r. - Velev) are prim-planul, iar jucătorul advers  (n.r. - Florin Tănase) intră în el. Nici la ţară nu poţi să dai penalty-ul ăsta! Nu e o luptă corp la corp, e o împingere evidentă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite