Jabeur, către spectatorii spanioli la Madrid Open: Vă reamintesc că Simona Halep a învins-o pe Paula, aşa că trebuie să mă încurajaţi pe mine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ons Jabeur
Ons Jabeur

Jucătoarea tunisiană Ons Jabeur le-a cerut fanilor spanioli să o încurajeze la meciul cu Simona Halep, din sferturile de finală ale Madrid Open.

"Sper ca Simona şi Coco să joace timp de 5 ore. Am văzut-o pe Simona jucând foarte bine. Vreau să vă reamintesc, că Simona a câştigat împotriva Paulei (n.r. - Badosa, în turul al doilea) şi ea este spaniolă, aşa că dacă Halep va câştiga trebuie să mă încurajaţi pe mine", a spus Jabeur, la interviul de pe teren, după victoria cu Belinda Bencic.

Această declaraţie a fost făcută înaintea meciului dintre Simona Halep, locul 21 WTA, şi jucătoarea americană Cori Gauff, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 14, câştigat de sportiva română cu 6-4, 6-4.

Ons Jabeur, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8, a dispus, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2, de jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 13 WTAşi cap de serie numărul 11. 

Simona Halep, 30 de ani, şi Ons Jabeur, 27 de ani, s-au mai întâlnit de trei ori până acum, scorul meciurilor directe fiind 2-1. În 2020, la Dubai, în turul al doilea, românca a câştigat cu 1-6, 6-2, 7-6 (7). Sportiva din Constanţa avea să câştige atunci a doua oară trofeul, după ediţia din 2015.

În 2018, la Beijing, în turul I, Simona Halep a abandonat meciul cu sportiva tunisiană, după primul set, pierdut cu 1-6.

Tot la Dubai, în sferturi, în acest an, jucătoarea română s-a impus, cu scorul de 6-4, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite