Iuliu Mureşan: „Dani este ultimul jucător care pleacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Ricardo Dani, care a pierdut lupta pentru un loc de titular cu Gabi Mureşan, este foarte aproape de a semna un angajament pe doi ani cu Iraklis Salonic, gruparea la care mai evoluează românii Bogdan Mara şi Victoraş Iacob

Ricardo Dani este foarte aproape de a semna un contract cu gruparea din Grecia Iraklis Salonic. Formaţia la care evoluează şi Bogdan Mara, un alt fost component al echipei din Gruia, a înaintat o ofertă concretă pentru cel supranumit „caracatiţa“, iar pe parcursul zilei de astăzi transferul s-ar putea definitiva.Preşedintele Iuliu Mureşan a confirmat că mijlocaşul este cu un pas în curtea formaţiei elene, acesta fiind ultimul jucător la care va renunţa campioana în acest an:

„Sunt şanse mari ca transferul să se perfecteze, dar încă nu este 100%. La alt jucător nu mai suntem dispuşi să renunţăm în acest moment, singurul care va pleca va fi Dani. Pe de Zerbi îl aşteptăm în continuare, dar se pare că e foarte dificil să-şi rezolve situaţia cu Napoli. Am discutat cu el şi vrea să vină, dar de noi nu mai depinde, oricum îl luăm liber de contract“, a spus oficialul din Gruia. Astfel, portughezul va fi al doilea fotbalist vândut de CFR în această vară, după Ciprian Deac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite