Iordănescu insistă într-un război pierdut dinainte: ce măsuri a cerut împotriva Stelei şi ce a hotărât federaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Selecţionerul pare că nu realizează faptul că, atunci când organizezi un cantonament în afara calendarului internaţional, niciun club nu e obligat să-ţi dea jucători.

„Generalul“ s-a dus, ieri, în faţa Comitetului Executiv şi şi-a prezentat raportul după stagiul de pregătire din Antalya.

Iordănescu a solicitat ca Steaua să fie pedepsită, după ce Niţă, Papp, Chipciu, Adi Popa, Pintilii şi Toşca n-au fost lăsaţi de oficialii campioanei să meargă în cantonamentul naţionalei. 

„Selecţionerul a solicitat Comitetului Executiv să sesizeze Comisia de Disciplină. În urma acestei solicitări oficiale, secretarul general va sesiza Comisia de Disciplină pe acest subiect, dar cu privire exclusiv în ceea ce priveşte clubul şi nu jucătorii. Nu ne dorim ca jucătorii să fie sancţionaţi tocmai pentru că în România e o arie redusă de selecţie după cum ştim cu toţii“, a precizat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Obligaţi să joace cu un puşti

Tot în cadrul Comitetului Executiv s-a aprobat decizia ca, începând din sezonul viitor, toate cluburile din Liga I să aibă un fotbalist sub 21 de ani în formula de start la fiecare meci. „La Liga a 3-a trebuie să fie în teren trei jucători U19. La Liga a 2-a, fiecare echipă trebuie să aibă printre titulari trei jucători de la U21. În Liga I, fiecare echipă trebuie să aibă câte un jucător de U21“, a anunţat şeful FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite