Naţionala şi-a stabilit cantonamentul dinainte de Euro 2016: Iordănescu îi duce pe tricolori printre români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia a dorit ca Raţ şi compania să se pregătească pentru turneul final într-o ţară unde vor fi şi mulţi susţinători ai primei reprezentative.

Drept urmare, Italia a fost aleasă ca baza de cantonament, după cum a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

„Am luat o decizie în ceea ce priveşte cantonamentul premergător plecării la Euro. Se va desfăşuare în nordul Italiei tocmai pentru a fi mai aproape de comunitatea de români de acolo. În perioada imediat următoare, vom comunica şi localitatea în care vom avea cantonamentul. 

Operăm acum cu două date, pentru că dacă reuşim să tragem finalul sezonului mai devreme cu o săptămână, astfel încât finala Cupei României să fie la 7 mai, atunci ne dorim ca acest cantonament să înceapă în 16 mai. 

Ne dorim ca în afara meciului cu Georgia, să avem spaţiu pentru alte trei meciuri amicale. În continuare ne dorim un adversar puternic. Nu vă ascund faptul că am fi vrut să jucăm cu Olanda, dar nu putem confirma asta“, a spus Burleanu, potrivit Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite