Ionuţ Radu, lovit frontal de duritatea fotbalului: Ce i s-a întâmplat după Bologna - Inter FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Radu traversează un moment dificil
Ionuţ Radu traversează un moment dificil

La 24 de ani, portarul român a învăţat o lecţie amară: la cel mai înalt nivel, unde sunt banii şi punctele în joc, nimeni nu crede în lacrimi. Nici măcar colegii tăi de echipă.

Ionuţ Radu a gafat într-un moment crucial pentru Inter Milano, în lupta pentru titlu. 

De acum, după înfrângerea cu Bologna (1-2), trupa pregătită de Simone Inzaghi are a doua şansă la câştigarea campionatului, după AC Milan, marea rivală din oraş. Iar asta pentru că, în acest moment, când mai sunt doar patru etape de jucat, liderul AC Milan are un avans de 2 puncte. 

Lucrurile ar fi stat cu totul altfel, dacă Inter ar fi învins Bologna, miercuri seară. Cu un astfel de rezultat, Ionuţ Radu şi colegii săi ar fi trecut pe primul loc, la un punct de AC Milan.

Aşadar, e lesne de înţeles de ce eşecul cu Bologna, venit după o gafă a portarului român, a afectat din plin Interul. Antrenorul Simone Inzaghi a încercat să-i dea sprijin lui Radu, după cum Adevărul a scris aici, însă nu toţi oamenii de la echipă s-au comportat la fel. 

Potrivit Eurosport, care a furnizat şi o captură, Ionuţ Radu a fost ignorat de Samir Handanovici (37 de ani), portarul titular al Interului, care a ratat meciul cu Bologna din cauza unei accidentări. La finalul partidei de pe „Stadio Renato Dall'Ara“, când Ionuţ Radu îşi acoperea faţa plină de lacrimi, Handanovici a trecut pe lângă colegul său, impasibil la suferinţa acestuia, după cum se poate vedea mai jos:

Handanovici
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite