Ionuţ Negoiţă promite redresarea financiară a lui Dinamo: „Vom găsi o soluţie de rezolvare până pe 31 martie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă va achita o parte din salariile restante ale jucătorilor lui Dinamo FOTO Mediafax
Ionuţ Negoiţă va achita o parte din salariile restante ale jucătorilor lui Dinamo FOTO Mediafax

Unul dintre acţionarii lui Dinamo, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, le-a transmis jucătorilor că va încerca alături de Nicolae Badea să rezolve problemele financiare ale clubului până pe 31 martie.

Ionuţ Negoiţă îi linişteşte pe dinamovişti, după ce aceştia au intrat în grevă înaintea unui meci amical din cauză că nu şi-au primit salariile de mai bine de trei luni. Acţionarul din „Ştefan cel Mare” le promite fotbaliştilor alb-roşii că-şi vor primi restanţele salariale până la finalul lunii martie.

„Va fi o discuţie şi vom găsi o soluţie de rezolvare. S-a acumulat restanţă de trei luni. Vor primi partea mea. Eu sunt la zi cu cota mea din salarii. Urmează ca mâine să plătim o parte din banii pe noiembrie. Pe de o parte îi înţeleg pe jucători, dar noi am menţinut limita de 2-3 luni. Eu nu cred în aceste greve spontane, în condiţiile în care noi ne preocupăm să rezolvăm problemele clubului. Cred că jumătate din cluburile din România au depăşit 90 de zile de întârziere. În viitor nu va mai fi cazul de întârzieri sau greve. Până pe 31 martie trebuie să venim cu banii şi să clarificăm această problemă”, a dat asigurări Ionuţ Negoiţă la Digi Sport.

Jucătorii dinamovişti au refuzat să joace un meci amical în stagiul de pregătire din Spania din cauza restanţelor salariale. În această seară, la ora 23, dinamoviştii vor reveni în ţară pentru a se pregăti pentru realuarea campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite