Dinamoviştii vin azi în ţară, după o zi de grevă a jucătorilor. "În 37 de ani la Dinamo nu am trăit aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Talnar, mantaua de vreme rea a lui Dinamo
Cornel Talnar, mantaua de vreme rea a lui Dinamo

"Câinii" au refuzat să intre pe teren pentru partida amicală contra unei formaţie spaniole de liga a treia, Real Balompedica Linense.

După două cantonamente, unul la munte şi unul în Spania, dinamoviştii se întorc în această seară în România, "Câinii" au restanţe salariale de patru luni şi nu mai sunt dispuşi să accepte promosiunile oficialilor. Jucătorii au refuzat să joace în ultimul meci amical din Spania, dar au acceptat totuşi să se antreneze.

"Problema cu banii îi macină pe fiecare, dar din punct de vedere sportiv, eu am mare încredere în ei că vor face tot ce depinde de ei ca să facem o figură frumoasă în retur. Am 37 de ani de când sunt la Dinamo şi pot spune că nu am fost niciodată într-o astfel de situaţie. Dacă mai plecăm şi noi, dinamoviştii adevăraţi, înseamnă că se alege praful aici”, a spus antrenorul Cornel Ţălnar.

Un fost jucător al lui Dinamo, Gabriel Torje, a comentat şi el pentruDolceSport situaţia foştilor săi colegi: “Foarte bine fac. Pâna la urmă, asta este meseria lor, trebuie să fie plătiţi indiferent dacă sunt sau nu rezultate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite