Ionel Ganea, luat pe sus și urcat în mașina Poliției, înainte de România - Irlanda de Nord

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Ganea a fost protagonistul unui moment neplăcut, cu câteva zeci de minute înaintea meciului amical România - Irlanda de Nord, disputat pe Arena Națională. Fostul internațional a fost dat jos din mașina personală, luat pe sus de oamenii legii și urcat într-o mașină a Poliției.

Ionel Ganea, ”sunând un prieten” după ce a fost ridicat de polițiști. Foto gsp.ro
Ionel Ganea, ”sunând un prieten” după ce a fost ridicat de polițiști. Foto gsp.ro

Ionel Ganea a venit alături de soția sa și de mai mulți membri ai familiei la primul meci de pregătire al naționalei din acest an. Scena s-a petrecut în curtea interioară a Arenei Naționale, pe aleile care se supraaglomeraseră cu 40-45 minute înainte de meci, scrie gsp.ro. Venit la stadion cu mașina, fostul internațional a intrat într-o altercație cu polițiștii din acea zonă.

Ionel Ganea a opus rezistență 

Unii din cei prezenți au relatat că Ionel Ganea nu ar fi oprit la semnalele agenților care-i solicitau probabil controlul sau prezentarea actelor. Din alte informații, ”Ghanezul” ar fi făcut ceva pe drum, pentru că polițiștii de la Rutieră au venit după el. Cert este că fostul atacant al naționalei României a fost dat jos de oamenii legii din mașină și urcat pe bancheta din spate în autospeciala Poliției, apoi dus la secție.

Conform martorilor, Ionel Ganea a opus rezistență, astfel că a fost nevoie de întăriri din rândul jandarmilor pentru a-l potoli și a-l conduce la mașina de poliție.

Explicațiile soției fostului internațional

UPDATE. Soția fostului atacant , Monica Ganea, se afla în mașină la momentul producerii incidentului, alături de copilul celor doi care s-a speriat și a început să țipe. Femeia a oferit explicații despre cele întâmplate și a precizat că tonul polițistului nu a fost potrivit, mai ales că soțul său nu a făcut nimic.

”Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: ‘Pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână’. Ionel le-a zis: ‘Vă rog frumos să îmi vorbiți frumos’. Domnul s-a agitat, ați văzut continuare. Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… Dar pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite