Ion Ţiriac pune la bătaie un avion de lux pentru un proiect măreţ şi mai are pregătite 100 de milioane de euro pentru sportul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac s-a declarat dispus să facă investiţii serioase în România pentru salvarea sportului din ţară şi aruncă mănuşa autorităţilor.

"Am pierdut un pariu cu Năstase când mi-am pus la bătaie Mercedesul! Atunci a făcut sălile de sport, iar eu nu credeam că le va face. Acum îmi pun la bătaie un avion de lux din flota pe care o deţin pentru cel care va face în România 2.000 - 3.000 de săli de sport! Eu dau avionul pe loc, ei să facă sălile! Mai am puse deoparte 100 de milioane de euro pentru construirea unui campus sportiv universitar! Vreau să facem grădiniţe olimpice pentru ca cei mai mici să facă sport", a declarat Ţiriac la conferinţa ''Viitorul sportului românesc".

La discuţiile despre starea sportului românesc şi măsurile ce se impun pentru redresarea lui, organizată de Finmedia, la Stejarii Country Club, au participat factori de decizie guvernamentali, precum Marius Dunca, ministrul tineretului şi sportului, Liviu Pop, ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, preşedintele Comisiei de Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport a Senatului României, Mihai Covaliu, preşedinte COSR, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Octavian Bellu şi Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite