Ion Ţiriac mizează pe succesul Simonei Halep: "Ea o atacă pe Serena Williams"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac e managerul "neoficial" al Simonei Halep FOTO Hepta
Ion Ţiriac e managerul "neoficial" al Simonei Halep FOTO Hepta

Simona Halep a renunţat la meciurile României de Fed Cup, pregătind intens sezonul de zgură. Urmează câteva turnee mari, pe care românca speră să le încheie cu un triumf la Roland Garros.

Simona Halep va debuta luni la Suttgart, în proba de dublu, dar adevărata miză este turneul de simplu. Dacă obţine un rezultat mai bun ca al Mariei Şarapova, Halep va trece pe poziţia a doua în clasamentul WTA, după care va proni în urmărirea Serenei Williams. 

"Ea are şansa că noi avem aici exact acelaşi teren de zgură dura pe care îl are Stuttgartul. Dacă vezi matale programul pe care l-a avut Simona Halep până în ziua de astăzi, este atât de brutal încât nu cred că niciun sportiv, în orice sport, l-a avut. Sunt multe, multe jucătoare bune, dar cred că ea este cea care o va ataca pe Serena Williams", a afirmat Ion Ţiriac.

Şi Halep crede că s-ar putea să urmeze ceva senzaţional. "E posibil să fie un sezon bun pentru mine pe zgură, pentru că am încredere foarte mare acum. Încrederea mea este ridicată, încerc să fac tot ce pot pe teren. Este visul meu să ajung cât mai sus şi în clasament, şi să câştig cât mai multe titluri", a spus şi Simona Halep.

Ea va juca la Stuttgart, Madrid, Roma şi Roland Garros în perioada următoare. 

Traseul Simonei Halep la Stuttgart

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite