Ion Crăciunescu le-a dat şah mat celor din conducerea FRF. Fostul mare arbitru redevine preşedintele CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, a câştigat procesul intentat FRF şi, drept urmare, conducerea Federaţiei este obligată să-l repună în funcţie pe fostul şef al arbitrilor din România.

Crăciunescu a declarat la DigiSport că instanţa i-a dat câştig de cauză în litigiul cu FRF, motiv pentru care forul condus de Mircea Sandu va trebui să pună în executare cât mai curând decizia judecătorilor.

"Instanţa a dat verdictul astăzi. Am câştigat procesul cu Federaţia. FRF este obligată să mă repună în funcţie, să-mi plătească toate drepturile salariale şi concediile la care am dreptul şi decizia este executorie. Trebuie să i se aducă la cunoştinţă preşedintelui Federaţiei. Este o primă instanţă, dar nu putea să fie alt verdict.Mi s-a spus că sunt incompetent profesional, o jignire mai mare decât atât nu am auzit vreodată. Nu s-a judecat după Codul Muncii atunci când am fost demis", a spus Crăciunescu.

FRF l-a concediat pe fostul şef al arbitrilor pe 1 august 2012 fără un motiv întemeiat, potrivit declaraţiilor de la acea vreme ale lui Crăciunescu: "Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv fără nici un motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat nici un motiv. Pur şi simplu m-au demis".

3.000 de euro era salariul lui Ion Crăciunescu în fruntea CCA înainte de a fi demis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite