Ion Crăciunescu a demisionat de la şefia CCA. Motivul pentru care fostul mare arbitru a luat această decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a luptat cu FRF pentru a fi repus în drepturi în fruntea CCA, câştigând în instanţă procesul cu forul condus de Mircea Sandu, Ion Crăciunescu a luat decizia de a demisiona din această funcţie de conducere.

Oficial, Crăciunescu şi-a motivat decizia de a renunţa la postul de preşedinte al CCA prin faptul că îşi doreşte să fie linişte în sânul arbitrajului românesc. „„Nu ştiu exact cum se va concretiza această situaţie. Într-o zi, două voi avea un răspuns concret, aştept să se semneze nişte documente, am nişte întîlniri cu avocaţii. Am decis să fac acest pas pentru că nu vreau ca arbitrii de pe lista FIFA să aibă de suferit din cauza tensiunilor din comisie”, a spus Crăciunescu pentru gsp.ro.

Neoficial, Crăciunescu a fost de acord să demisioneze, deoarece anul viitor Gică Popescu, dacă va deveni preşedintele FRF, îl va numi din nou şef al CCA. În acest fel, Mircea Sandu, care mai are un an de mandat, îşi va duce la bun sfârşit misiunea, fără alte scandaluri şi certuri provocate de Crăciunescu, susţine sursa citată. Chiar dacă nu va mai fi preşedintele CCA, Crăciunescu va primii salariul lunar până la finalul anului viitor. În locul său, în fruntea arbitrilor va reveni Alexandru Deaconu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite