Ioan Niculae după egalul Astrei cu Omonia Nicosia: „Jucătorii şi-au bătut joc de ocazii! Fotbalul ne-a pedepsit!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae crede că Astra se poate califica, în ciuda egalului, scor 1-1, de acasă cu Omonia Nicosia
Ioan Niculae crede că Astra se poate califica, în ciuda egalului, scor 1-1, de acasă cu Omonia Nicosia

Meciul Astra-Omonia din turul doi preliminar al Europa League l-a scos din sărite pe patronul giurgiuvenilor, care şi-a admonestat jucătorii din cauza că au ratat foarte multe ocazii şi le-au permis ciprioţilor să plece cu un egal din România.

Ioan Niculae, care şi-a serbat ziua de naştere exact în ziua în care Astra a jucat cu Omonia, era mâhnit la finalul întâlnirii din cauză că echipa sa a scăpat printre degete victoria, deşi a fost echipa mai bună. „Îmi pare rău că nu am ţinut ritmul din prima repriză, iar jucătorii şi-au bătut joc de ocazii. Ăsta e fotbalul, când nu eşti serios te pedepseşte. Jucătorii ratează stupid. Nu le reproşez, însă, nimic jucătorilor, nu fac o tragedie din asta, deşi au avut toate premisele pentru a câştiga”, a comentat Niculae la Digi Sport.

Patronul Astrei încă mai crede în calificare, precizând că îşi doreşte un adversar accesibil în turul următor al Europa League. „Calificarea nu este pierdută. Sperăm să nu ne facem de râs la Nicosia. Gălăgia şi presiunea suporterilor din Cipru vor fi în favoarea noastră. E frumoasă Europa, iar mâine aştept o echipă cât mai slabă la tragerea la sorţi”, a adăugat Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite