Rezultat nedrept. Astra a remizat cu Omonia Nicosia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, contra formaţiei cipriote Omonia Nicosia, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

În faţa a numai 2.500 de spectatori, FC Astra a fost aproape de victorie împotriva unei echipe cu experienţă în cupele europene.

Trimis în teren ca titular deşi a ratat cea mai mare parte a pregătirii de vară, Tembo a deschis scorul în minutul 8 după o acţiune în viteză a gazdelor, cu Budescu pe post de servant.

Giurgiuvenii au continuat să atace şi să-şi creeze mai multe ocazii în primul act, însă nici Ben Youssef (21) şi nici Măţel (30) n-au reuşit să mai modifice tabela.

Lucrurile se schimbă la 180 de grade în repriza secundă atunci când oaspeţii îl “încearcă” pe Lung cu mai multe şuturi de la distanţă.

Momentul-cheie al jocului a avut loc în minutul 65, atunci când Budescu şutează la poartă în urma unui atac, Moreira respinge cu piciorul iar Enache loveşte puternic mingea de la marginea careului, iar aceasta izbeşte bara.

Oaspeţii recuperează imediat şi obţin un corner în urma căruia fostul “căpitan” al Rapidului, Andrade, îl învinge pe Lung cu o lovitură de cap.

Astra Giurgiu – Omonia Nicosia 1-1 (1-0)
[Tembo 8 / J.P. Andrade 66]

ASTRA GIURGIU: Lung jr. – Măţel, Ben Youssef, A. Mureşan (cpt.), J. Morais – Yahaya (88 Bărboianu), Seto – G. Enache (73 Fatai), Budescu, Tembo (65 William) – Bukari. Antrenor: Daniel ISĂILĂ.
OMONIA NICOSIA: Moreira – Jose, Alabi, J.P. Andrade, Scaramozzino – Soares, Leandro – T. Taylor (63 Efrem), Nuno Assis (87 Margaca), Schembri (90 Platini) – Gilkievicz. Antrenor: Toni SAVEVSKI

Returul va avea loc peste o săptămână, la Nicosia, ciprioţii fiind în acest moment favoriţi la calificare.

Tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi Ligii Europa va avea loc vineri, 19 iulie.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite