Întrebarea zilei: ce a scos Ronaldo din șort și a mâncat în timpul meciului cu Ghana FOTO

0
0

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul partidei Portugalia - Ghana 3-2, din cadrul Grupei H a CM Qatar 2022, deschizând scorul dintr-un penalty scos tot de el și contestat îndelung de adversari.

Cristiano Ronaldo, în momentul în care scoate batonul energizant din pantaloni. Foto Profimedia
Cristiano Ronaldo, în momentul în care scoate batonul energizant din pantaloni. Foto Profimedia

A fost reușita prin care starul portughez a stabilit mai multe recorduri: Ronaldo a devenit primul fotbalist din istorie care înscrie la cinci ediții ale Cupei Mondiale, precum și al doilea cel mai vârstnic marcator la un turneu final, după camerunezul Roger Milla, în 1990.

După meci, pe rețelele sociale au apărut imagini cu Cristiano Ronaldo care au făcut rapid înconjurul lumii. Căpitanul naționalei Portugaliei a fost surprins, pe teren, în timp ce și-a băgat mâna în șort. După câteva secunde, CR7 a scos mâna din pantaloni și a băgat ceva în gură. Ulterior, Cristiano Ronaldo a început să mestece.

Din imagini nu se poate deduce ce a mâncat Cristiano Ronaldo, dar, cel mai probabil, a fost vorba despre o bucată de baton energizant.

Ronaldo a băgat în gură ce a scos din pantaloni. Captură TV
Ronaldo a băgat în gură ce a scos din pantaloni. Captură TV

Golul marcat de starul portughez i-a înfuriat pe ghanezi

Selecţionerul Ghanei, Otto Addo, luat foc după eşecul cu Portugalia (2-3), de la CM Qatar 2022. El a acuzat arbitrul că i-a oferit un ''cadou'' lui Cristiano Ronaldo la o fază care nu impunea un penalty.

"Când cineva marchează la cinci Cupe Mondiale, nu poate fi decât felicitat, dar a fost cu adevărat un cadou. Nu a fost penalty, a fost o decizie greşită. Nu ştiu de ce nu a intervenit VAR-ul. Este incredibil, poate că dormeau.

Era un duel la minge şi a fost un contact. Nu ştiu la ce s-a uitat VAR-ul. Dar, dacă revedeţi acţiunea, a fost jucată mingea, chiar pot spune că a fost un fault în atac", a declarat după meci selecţionerul Ghanei, Otto Addo.

Programul meciurilor Grupei H

24 noiembrie

Uruguay - Coreea de Sud 0-0

Portugalia - Ghana 3-2 (Cristiano Ronaldo 64 - pen., Joao Felix 78, Leao 80/ Ayew 73, Bukari 89)

28 noiembrie

Coreea de Sud - Ghana, ora 15:00, TVR 1

Portugalia - Uruguay, ora 21:00, TVR 1

2 decembrie

Coreea de Sud - Portugalia, ora 17:00, TVR 1

Ghana - Uruguay, ora 17:00, TVR 2

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite