INTERVIU Prunea: "Regret că am pierdut suporterii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv al clubului, Florin Prunea, este in continuare afectat de eliminarea lui Dinamo din Europa League, fiind constient ca momentul Split a produs o noua ruptura intre echipa si suporteri. Totusi, oficialul dinamovist spera ca o victorie in meciul cu echipa de sub Podul Grant sa mai indulceasca amarul fanilor si sa-i readuca la sentimente mai bune fata de Andone & co.

DM: Cum caracterizaţi începutul de sezon al lui Dinamo?

F.P.: Totul era bine pentru Dinamo, eram în grafic, dar a venit meciul de la Split care a stricat totul... Nu vom uita prea uşor acel moment care ne-a adus tuturor o mare dezamăgire.

 

DM: O parte a suporterilor suspectează partida de la Split ca fiind “necurată”. Dvs ce credeţi?

F.P.: Eu refuz să cred că la un asemenea nivel se poate întâmpla ceva necurat. Cât putea să ia un jucător încât să pună în pericol imaginea clubului, a sa, să-şi rişte cariera?

 

DM: Dacă chiar a fost un aranjament, jucătorii nu puteau face asta de capul lor, poate au făcut-o la comanda conducerii clubului…

F.P.: Sunt doar speculaţii nefondate. Dinamo este un club mare şi cred că nimeni nu-şi permite să se compromită.

 

DM: Un succes contra Rapidului va putea şterge episodul ruşinos de la Split?

F.P.: Cu siguranţă, nu! Însă trebuie neapărat să câştigăm duminică, iar o victorie va readuce încrederea suporterilor în echipă.

 

DM: Dinamo este lider în campionat după trei etape, dar apărarea scârţâie serios. În şapte meciuri oficiale am primit 11 goluri!

F.P.: Cu siguranţă, Andone va rezolva aceste probleme. Dinamo a câştigat mult de la mijloc în sus. Nu este uşor, s-a schimbat toată linia de fund, au lipsit şi cei accidentaţi… Vor reveni Goian şi Dragoş Grigore, doi jucători importanţi.

 

DM: Să mai aşteptăm şi ceva transferuri în defensivă?

F.P.: Dacă Ando mai solicită jucători, noi încercăm să aducem, timp mai este, până pe 31 august. Păcat că nu am reuşit să-l aducem pe slovenul Darko Zec, pretenţiile clubului său au fost prea mari iar transferul a picat. Deocamdată!

 

DM: Este adevărat că, după Pulhac, a plecat şi Diabate?

F.P.: Nu. Lui Diabate i-a expirat viza şi a plecat să rezolve problema cu paşaportul. Putem vorbi de un transfer al său, dar numai când şi dacă vor fi finalizate actele în acest sens.

 

DM: În contextul ultimelor rezultate negative, este un meci-cheie cel cu Rapid? Dacă, Doamne fereşte, iese prost şi sare totul în aer?

F.P.: Niciodată! Sunt convins că vom învinge Rapidul. Când suporterii au fost alături de echipă ne-am impus. E meciul tuturor, şi noi, şi voi ne pregătim un an pentru meciuri ca acesta – cu Rapid, Steaua…

 

DM: Celelalte rivale trec şi ele prin momente nefavorabile. Poate Dinamo să profite de acest lucru?

F.P.: Duminică sunt puncte mari în joc. Dacă vom câştiga acest joc ne vom îndeplini obiectivul pe teremen scurt, să fim lideri după patru etape, şi vom avea şi un mic avans. Sigur, campionatul este lung, se poate întâmpla orice, dar contează şi cum îl începi.

 

DM: Cu Sportul au fost puţini oameni în tribună. Credeţi că duminică va fi stadionul plin?

F.P.: Eu sper să fie. Ceea ce regret foarte mult este că după ce ne-am apropiat suporterii a venit acel dezastru de la Split şi i-am pierdut din nou. Depinde numai de noi să-i readucem înapoi, să acceptăm şi criticile.

 

DM: De ce nu aţi mai stat pe banca tehnică la meciuri?

F.P.: Este o decizie pe care am luat-o de comun accord cu conducerea executivă.

 

DM: Altfel, cum comentaţi decizia lui Răzvan Lucescu de a nu convoca niciun jucător de la Dinamo la echipa naţională?

F.P.: Răzvan este selecţioner, el răspunde şi de rezultate, şi de deciziile pe care le ia. Oricum, eu sunt sigur că Torje ar fi făcut parte din lot dacă nu ar fi fost acest meci important  Under 21 din Moldova, la care a participat (n.r. România a învins cu 1-0, gol Liviu Ganea din penalty).

Sursa: dinamomania.net

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite