Articol publicitar

Intelbet, comunitatea pariorilor uniţi din care se merită să faci parte

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşti un fan înrăit al sportului? În special al fotbalului? Îţi place să faci pronosticuri? Îţi place să simţi adrenalina victoriei de fiecare dată când pronosticul tău este corect? Te distrezi mereu făcând pronosticuri? Ce spui dacă ai câştiga şi bani, nu doar faima de cel mai bun pronosticator? Sună interesant, nu-i aşa? Ei bine, ai această şansă datorită caselor de pariuri online.

Te poţi distra pariind pe echipa sau echipele tale favorite, şi câştiga bani. Şi asta nu e tot. Acum, o poţi face şi din confortul casei tale, fiindcă ai posibilitatea să pariezi online. Este mult mai convenabil, şi mai rapid. Este foarte comod. Poţi paria şi urmări stadiul pariurilor tale de casă prin intermediul computer-ului, sau de pe telefonul mobil sau tabletă.

Trebuie însă fii foarte atent, deoarece unele pariuri pot fi destul de riscate. De aceea, înainte de a paria online este bine să te afli cât mai multe informaţii despre pariuri, despre rating-urile caselor de pariuri online. Este absolut necesar ca înainte să pariezi să ştii cât mai multe despre casele de pariuri online legale din România.

De ce să faci parte din comunitatea Intelbet

Ai vrea să începi să pariezi, dar nu ştii foarte multe lucruri despre această lume atât de interesantă a pariurilor? Îţi este teamă să pariezi din cauză că nu te simţi sigur pe tine. Să nu-ţi fie teamă. Nu are de ce. Gândeşte-te că vei porni într-o frumoasă aventură, care îţi va oferi şansa să câştigi un ban în plus. Nu-ţi place să te aventurezi de unul singur? Îţi dau un pont. Devino membru Intelbet.

Ce este Intelbet? Este o  comunitate foarte unită de pariori. Această comunitate a fost creată pentru a ajuta pariorii să se exprime cât mai liber posibil. Datorită acestei posibilităţi, tu, ca membru nou, ai şansa să afli informaţii foarte utile despre casele de pariuri online legale din România, despre ratingurile lor. Poţi întreba alţi membri ce părere au despre anumite case de pariuri, despre experienţa lor cu anumite case de pariuri. Ei te vor ajuta, iar tu vei căpăta din ce în ce mai multă încredere. 

Ai să vezi că imediat ce începi să te informezi, teama îţi va dispărea şi vei putea paria cu încredere. Zilnic te poţi informa despre biletul zilei, adică despre ponturi pariuri făcute zilnic de experţi şi pariori profesionişti.

Însă, până te informezi tu,  îţi spun eu câte ceva despre experţii ce fac pronosticuri:

Mihai Mironică este commentator sportiv în grupul PRO din 1994. Are o experienţă de aproape 10 ani ca editorialist la Pro Sport şi Sport.ro de aproximativ 10 ani. A comentat tot felul de meciuri de la Campionatul Mondial, din cupele europene, etc.

Borja Pardo este CEO la Sphera Sports şi jurnalist sportiv de renume în Spania.

Ioana Cosma lucrează de peste 20 de ani în televiziune. Este redactor, prezentator, reporter. Dintre evenimentele care i-au marcat carieră fac parte Euro 2008 sau finala Champions League din 2005. A avut parte de dialoguri special cu Paolo Maldini, Cesare Maldini, Jardel, Figo, Nesta, Capello, Trappatonni, Batistuta şi alţii…

Julio Salinas a câştigat UEFA Champions League cu Barcelona. Este campion al Spaniei în La Liga de 6 ori. Pentru Barcelona a jucat în 146 de meciuri şi a dat 60 de goluri.

Cu cât vei descoperi mai mult comunitatea Intelbet, cu atât îţi vei da seama că oferă cele mai oneste şi obiective ratinguri ale caselor de pariuri online, pentru ca fiecare parior să aleagă cea mai potrivită casă de pariuri.

De asemenea, îţi vedea da seama că mereu va încerca să medieze eventualele dispute cu casele de pariori. Echipa Intelbet este mereu în preajma membrilor, pentru a-i cu orice este nevoie. Munceşte permanent în interesul membrilor săi.

Astfel, încearcă să ofere acestora mereu ceva nou. După cum cu siguranţă vei observa şi tu, această echipă unită a invitat chiar şi jurnalişti celebri din România şi din Spania, pentru a analiza diverse meciuri, pentru a face pronosticuri. Chiar şi marele fotbalist Julio Salinas a fost invitat să facă pronosticuri.

Toate informaţiile ce apar pe site sunt postate cu scopul de ajuta pariorii să ia cele mai bune decizii şi să simtă la final gustul minunat al victoriei. Pe măsură ce te integrezi în această comunitate unită, totul va fi mult mai uşor.

Ce spui? Intri în comunitatea unită a pariorilor? Îţi oferi şansa să câştigi bani pariind pe echipa sau echipele tale favorite? Ar fi păcat să nu o faci, când ţi se oferă o astfel şansă. Gândeşte-te că vei avea alături o echipă care te va sprijini în tot ceea ce faci.

În plus, pentru avea un control complet al activităţii tale ţi se dă şansa să îţi creezi un blog. Interesant, nu-i aşa? Ce poţi posta pe blog? Ponturile tale, analizele tale. Aşa cum tu poţi intra pe blogurile celorlalţi utilizatori să te informezi, pentru a fi cât mai sigur pe tine, aşa şi ceilalţi pot intra la tine pe blog şi afla lucruri utile. De asemenea, poţi crea un jurnal cu pariuri. Acest jurnal te va ajuta să urmăreşti pariurile făcute de tine şi câştigurile înregistrate. Poţi publica o informaţie interesantă din domeniul sportiv, din cel al pariurilor.  Poţi publica orice crezi că este util tuturor membrilor Intelbet.

Trebuie să ai în vedere că această comunitate este precum o carte deschisă tuturor celor ce au acces la ea. Din ea se poate afla despre ratingul pariorilor, care este considerat a fi cel mai important rating, deoarece se bazează pe ratingul utilizatorilor. De asemenea, se poate afla despre un lucru extrem de important pentru pariori, ratingul în funcţie de cote. Pentru un parior este foarte important să ştie care casă de pariuri oferă cote mai bune şi care mai puţin bune.

Aceştia nu trebuie să neglijeze nici pariurile live, de aceea Intelbet le oferă un rating în funcţie de pariurile live. Pentru a paria şi câştiga trebuie să cunoşti oferta sportivă, aşa că un rating în funcţie de oferta sportivă este foarte util.

Având în vedere toate aceste aspecte, nu-i aşa că se merită să faci parte din comunitatea Intelbet?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite