Întăriri din campionatul sătesc. Grozavu a transferat golgheterul Ligii a IV-a Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leo Grozavu
Leo Grozavu

FC Botoşani l-a transferat pe atacantul Constantin Roşu, de la Luceafărul Oradea, golgheterul sezonului trecut în Liga a IV-a Bihor, cu 51 de goluri marcate în 26 de partide.

Fotbalistul echipei Luceafărul Oradea a acceptat oferta venită de la FC Botoşani, unde a fost dorit de antrenorul Leo Grozavu, sub comanda căruia a mai lucrat în trecut. 

"Mi-am dorit şi am sperat tot timpul că voi ajunge să joc în Liga I. Vreau să profit de această şansă şi să dau tot ce am mai bun din mine în fiecare meci în care voi fi folosit. De asemenea, mă bucur că voi lucra din nou cu domnul Leo Grozavu, un antrenor pe care îl cunosc şi ştiu ce pretenţii are de la jucători. Sunt încrezător în forţele mele şi nu am niciun fel de emoţii. Colegilor mei de la Luceafărul le doresc mult succes în noul sezon de Liga a III-a. Sunt convins că vor face o figură frumoasă şi îşi vor îndeplini obiectivul", a declarat Roşu înainte să plece spre Botoşani. Contractul cu FC Botoşani se întinde pe o durată de doi ani.

În vârstă de 25 de ani, Roşu a mai jucat în Liga II-a pentru Luceafărul Oradea şi Gloria Bistriţa, marcând 15 goluri în 60 de prezenţe. La Botoşani au mai jucat în trecut şi alţi fotbalişti care au evoluat la Luceafărul, Sebastian Ianc, Claudiu Codoban sau Neluţ Roşu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite