Instanţa a decis un nou termen de judecată în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul Universităţii Craiova se judecă la tribunale FOTO Răzvan Păsărică
Cazul Universităţii Craiova se judecă la tribunale FOTO Răzvan Păsărică

Dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova este în plină desfăşurare, iar instanţa a stabilit un nou termen: 30 ianuarie 2014. În cadrul acestui caz sunt acuzaţi de abuz în serviciu preşedintele FRF, Mircea Sandu şi fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir.

Decizia de amânare a dosarului a venit ca urmare a faptului că LPF are acum un alt preşedinte, Gino Iorgulescu, iar până la următorul termen, un reprezentat al instituţiei va trebui să depună hotărârea prin care noul conducător a fost ales. Judecătoarea a ţinut să le amintească suporterilor olteni că nu este nevoie să depună înscrisuri, întrucât aceştia nu sunt părţi în dosar.

La ieşirea din sala de judecată, Dumitru Dragomir a fost abordat de câteva persoane, care i-au urat să ajungă la puşcărie. Fostul oficial LPF a reacţionat agresiv verbal şi, ulterior, a declarat despre Adrian Mititelu (finanţatorul echipei FC Universitatea Craiova): „La puşcărie se va duce el înaintea mea. Sigur asta, pentru că a devalizat clubul, iar eu am făcut doar lucruri bune. Eu am fost convins de preşedintele FRF şi de consilierul jurisic asupra unei probleme şi am votat aşa cum am crezut eu de cuviinţă, în mod democratic“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

FC Universitatea Craiova a învins Minerul Motru, într-un meci în care Mititelu Jr. a debutat pentru olteni

Primăriile aruncă banii pe lovituri de imagine. Culisele venirii lui Mutu la Petrolul şi a lui Chivu la CS Universitatea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite