Înfrângere la scor! Naţionala de handbal masculin a fost readusă cu picioarele pe pământ de Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă la Krefeld, de campioana europeană en-titre, Germania, cu scorul de 30-21 (17-9), în meci amical.

Ambele echipe naţionale au aliniat cele mai bune loturi aflate la dispoziţie în prezent, cu menţiunea că Germania, campioana europeană en-titre şi medaliată cu bronz la JO din 2016, pregăteşte participarea la Campionatul Mondial din Franţa, care va debuta în 11 ianuarie.

România a făcut faţă Germaniei doar în primele 10 minute, când a şi condus, dar de la scorul de 5-5, nemţii s-au detaşat la 8-5 în doar trei minute, dominând apoi prima repriză fără probleme, 13-6 (min. 21) şi 17-9 la pauză.

Repriza secundă a fost tot la discreţia Germaniei, care s-a impus cu scorul de 30-21.

Pentru partida de la Krefeld în lotul României au fost convocaţi jucătorii: Ionuţ Iancu, Mihai Popescu – portari, Nicuşor Negru, Răzvan Pavel, Ciprian Şandru, Georgică Cântec, Ionuţ Ramba, Radu Lazăr, Alex Csepreghi, Cristi Fenici, Bogdan Criciotoiu, Demis Grigoraş, Marius Sadoveac, Andrei Mihalcea, Valentin Ghionea, Albert Cristescu, Marius Mocanu şi Adrian Rotaru – jucători de câmp.

România şi Germania au mai jucat două partide amicale în ultimii zece ani, ambele încheiate cu victoria germanilor: 35-25 în septembrie 2007 şi 31-28 în ianuarie 2013.

Pentru tricolorii antrenaţi de Xavi Pascual, meciurile de verificare continuă în Elveţia, la Yellow Cup, unde se vor duela, între 6-8 ianuarie, cu Brazilia, Elveţia şi Slovacia.

La finalul anului trecut, în cadrul unui stagiu de pregătire la Barcelona, echipa României a jucat şi cu vicecampioana mondială Qatar, care s-a impus cu scorul de 30-18 (17-9), dar atunci au absentat şase jucători tricolori din lotul de bază.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite