Simonei Halep nu i-a priit noul ei slogan „Refuză să pierzi“. Românca a pierdut meciul cu cehoaica Katerina Siniakova şi a fost eliminată de la Shenzen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, miercuri, cu 6-3, 4-6, 7-5, de sportiva cehă Katerina Siniakova, 52 WTA, în turul secund al turneului de la Shenzhen.

Siniakova a început meciul perfect şi a condus-o pe Simona în primul set cu 4-0. Halep a încercat o revenire, dar n-a putut prea multe şi a pierdut  cu 3-6, după  34 de minute. Halep a fost adesea surprinsă de jocul curajos al cehoaicei şi s-a pripit la multe mingi. 

Lucrurile nu au mers mult mai bine nici în setul al doilea, pe care Simona şi l-a adjudecat totuşi, după 39 de minute, cu 6-4, ea beneficiind într-un moment decisiv de o dublă greşeală a Siniakovei. 

Setul decisiv a început cu cinci breakuri la rând, jucătoarele nereuşind să-şi impună serviciul. În cele din urmă, Siniakova a reuşit să câştige pe propriul serviciu şi a făcut 4-2. Halep a revenit şi a făcut 3-4, apoi a reuşit breakul, egalând situaţia la 4-4. Ulterior Halep a făcut 5-4, dar n-a reuşit să păstreze avantajul. La 5-5, Halep a condus cu 40-15, dar şi-a pierdut serviciul. La 5-6, ea a avut din nou 40-15, apoi avantaj, pe serviciul adversarei de data aceasta. Siniakova a închis însă meciul, cu 7-5, după două ore şi patru minute de la start, reuşind primul succes în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA.

 Prima declaraţie a Simonei Halep după ce a fost eliminată la Shenzhen. Pe ce a dat vina jucătoarea noastră

Cum poate pierde Simona Halep locul 4 WTA din cauza înfrângerii de la Shenzhen

Vezi AICI ce a declarat cehoaica după succesul din faţa Simonei Halep

 Nu şi-a ascultat antrenorul. Ce i-a cerut Darren Cahill Simonei Halep iar aceasta n-a putut face

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite