Incidente grave la meciul West Bromwich - Wolverhampton din Cupa Angliei

0
Publicat:

Meciul de duminică din Cupa Angliei dintre West Bromwich Albion şi Wolverhampton a fost marcat de incidente în care au fost implicaţi suporteri, ceea ce l-a determinat pe arbitru să întrerupă jocul la scurt timp după ce oaspeţii au marcat al doilea gol, scrie AFP.

Huliganii englezi, renumiți la nivel mondial
Huliganii englezi, renumiți la nivel mondial

Arbitrul a întrerupt partida la câteva secunde după ce Wolverhampton şi-a mărit avantajul la 2-0, graţie golului lui Matheus Cunha (78), care a sărbătorit reuşita în faţa tribunei unde se aflau masaţi suporterii săi.

Însă, între timp, o încăierare a izbucnit în cealaltă parte a stadionului, într-o zonă cu fani ai lui West Bromwich Albion. Poliţia şi oamenii de securitate au intervenit şi, în confuzia care a urmat, arbitrul a decis să-i trimită pe jucători la vestiare.

Mai devreme, în timpul meciului, un jucător de la Wolverhampton a fost ţinta unor obiecte aruncate, inclusiv sticle de plastic, în timp ce executa o lovitură de colţ. Cele două cluburi rivale din West Midlands, despărţite de aproximativ 15 kilometri, nu s-au mai înfruntat în faţa unui public din 2012. Rivalitatea lor, una dintre cele mai puternice din regat, este cunoscută sub numele de Black Country Derby, cu referire la fumul de la turnătoriile şi forjele vizibile la sfârşitul secolului al XIX-lea în această regiune industrială din centrul Angliei, notează AFP.

Wolverhampton a câştigat meciul de duminică, scor 2-0, şi s-a calificat în optimile Cupei Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite