Patru huligani s-au luat la bătaie într-o casă de amanet din Galați. Încăierarea a continuat în stradă

0
Publicat:

Patru bărbați s-au luat la bătaie într-o casă de amanet din Galați. Încăierarea a continuat în stradă, iar unul dintre ei a scos un cuțit. Cei patru huligani s-au ales cu dosar penal.

Scandalagii s-au ales cu dosar penal FOTO: Arhivă, Poliție
Scandalagii s-au ales cu dosar penal FOTO: Arhivă, Poliție

Polițiștii au fost sesizați telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Siderurgiștilor, din municipiul Galați, în fața unei case de amanet are loc o agresiune fizică între patru bărbați.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că a avut loc un conflict spontan între doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați, în timp ce se aflau în incinta casei de amanet. În timpul conflictului cei doi ar fi început să-și adreseze cuvinte și expresii vulgare și apoi să se agreseze fizic.

„Conflictul dintre aceștia a continuat în stradă, iar tânărul, de 21 de ani, ar fi folosit și un cuțit pe care l-ar fi avut asupra sa, fără însă a-l răni pe celălalt tânăr. Alți doi tineri, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, tot din municipiul Galați care îl însoțeau pe cel de 21 de ani, au sărit în apărarea acestuia”, a transmis Poliția Galați.

Polițiștii i-au identificat pe toți cei implicați în acest conflict, iar trei dintre aceștia, care au fost depistați în zona unde a avut loc conflictul au fost conduși la sediul secției de poliție. 

Polițiștii vor continua cercetările și lua măsurile legale care se impun. Potrivit IPJ Galați, față de tânărul, de 24 de ani, se desfășoară activități pentru localizarea sa, întrucât nu a fost găsit în locul respectiv.

În cauză va fi întocmit un „dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, precum și pentru stabilirea participației fiecărei persoane în parte”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite