Incident șocant în Spania: Aubameyang, starul Barcelonei, bătut și jefuit! Primele informații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pierre-Emerick Aubameyang (33 de ani) e pe picior de plecare de la Barcelona, iar incidentul de duminică seară, probabil, îi va grăbi întoarcerea în Anglia, de unde a fost transferat de formația catalană.

Aubameyang a trăit un coșmar la el acasă. FOTO: Arhiva Adevărul
Aubameyang a trăit un coșmar la el acasă. FOTO: Arhiva Adevărul

Atacantul gabonez de 33 de ani, recunoscut pentru stilul său extravagant – are mai mereu apariții mediatice în care își etalează hainele și mașinile de lux – a fost victima unui incident teribil.

După partida cu Valladolid de duminică seară, scor 4-0, în care a rămas pe bancă, Aubameyang s-a întors acasă, la Castelldefels, un orășel de lângă Barcelona. Din păcate, noaptea avea să aducă un coșmar pentru starul catalanilor. Potrivit Daily Mail, cel puțin patru bărbați au pătruns în locuința familiei Aubameyang, înarmați, și au luat tot ce au găsit în seif, adică sume mari de bani și bijuterii.

Atât jucătorul Barcelonei, cât și soția sa, Alysha Behague, au asistat, îngroziți, cum hoții le golesc seiful pe care l-au deschis sub amenințări. Mai mult, Aubameyang însuși ar fi fost bătut, de fața cu soția sa, după cum a scris Daily Mail. În acest moment, nu e clar dacă cei doi copii ai cuplului, Curtys (11) și Pierre (6), au fost acasă, cu părinții lor, în momentul în care a avut loc acest jaf ultramediatizat, în ultimele ore, în presa internațională.

Deocamdată, se știe că hoții au părăsit locuința lui Aubameyang într-o mașină Audi A3, de culoarea albă. Poliția a declanșat deja o amplă operație de căutare a hoților.

Acest episod cu Aubameyang vine la doar câteva săptămâni după ce un alt atacant al catalanilor, polonezul Robert Lewandowski, a fost jefuit chiar în interiorul bazei de antrenament. În timp ce le dădea autografe fanilor, un hoț a deschis mașina fotbalistului și a fugit cu ceasul său în valoare de 59.000 de lire sterline! După ce, inițial, a pornit cu mașina sa după hoț, făcând și un ușor accident, Lewandowski și-a recuperat ceasul, cu ajutorul poliției.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite