Imagini superbe din Turcia: Şumudică a dansat pe teren după ce a devenit lider. Maxim, gol splendid VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaziantep, formaţia antrenată de Marius Şumudică, uimeşte Turcia! E neînvinsă de 115 zile şi, marţi, cu Alexandru Maxim pe teren, timp de 88 de minute, şi-a continuat seria rezultatelor fabuloase.

Marius Şumudică (49 de ani) face minuni cu Gaziantep în Superliga turcă! A luat o echipă care nici nu visa la podium şi, cel puţin până diseară, când se va încheia partida Konyaspor - Galatasaray, a făcut-o lider de clasament.

În partida care a deschis runda cu numărul 17, Gaziantep a trecut, acasă, de Ankaragücü, scor 2-0 (Maxim 69, Şahin 90+6). A fost al 15-lea meci la rând în campionat fără înfrângere pentru elevii lui Marius Şumudică. Practic, ei n-au mai pierdut de la 12 septembrie, când au cedat, la Istanbul, pe terenul celor de la Galatasaray, scor 1-3. De atunci, Gaziantep a adunat opt victorii şi şapte remize.

Iar aportul românilor la această serie fantastică e unul uriaş! Pe lângă Marius Şumudică, antrenorul echipei, la Gaziantep sunt şi doi jucători români în primul „11“: fundaşul Alin Toşca şi mijlocaşul Alex Maxim. Primul a fost integralist, marţi, în victoria cu Ankaragücü, în timp ce Maxim, cu opt goluri în această ediţie de campionat, a fost schimbat, în minutul 88.

Victoria şi urcarea, chiar şi temporară, pe primul loc au fost celebrate de Şumudică, în stilul său caracteristic. El a dansat pe teren, imaginile devenind virale pe internet. „Era o melodie românească pe care au găsit-o ei, au pus-o, şi n-am putut să mă abţin: «Stau ca vulturul pe stânc㻓, a povestit Şumudică, la Digi Sport.

Superliga turcă, etapa a 17-a

1. Gaziantep 31 de puncte (16 meciuri)

2. Beşiktaş 31p (15 meciuri)

3. Alanyaspor 30p (16 meciuri)

4. Galatasaray 30p (15 meciuri)

5. Fenerbahce 29p (15 meciuri)

6. Hatayspor 27p (15 meciuri)

VEZI IMAGINILE CU MARIUS ŞUMUDICĂ DANSÂND PE TEREN

VEZI GOLUL LUI ALEX MAXIM

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite