VIDEO Colţescu, răzbunat de Şumudică! Ce gesturi a făcut antrenorul după victoria cu Istanbul BB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Turciei a fost implicată, săptămâna trecută, în scandalul din Liga Campionilor, de la meciul cu PSG, care a dus la amânarea partidei cu 24 de ore.

Românii le aduc ghinion celor de la Istanbul BB. grupare care nu îşi revine după acuzaţiile de rasism la adresa lui Sebastian Colţescu, din timpul întâlnirii cu PSG din Liga Campionilor, După conflictul cu brigada din România de pe stadionul Parc de Princes, duminică seara, în etapa a 12-a a campionatului intern, formaţia din Istanbul a fost învinsă, pe teren propriu, de echipa antrenată de Marius Şumudică, scor 2-1. 

Oaapeţii au deschis scorul chiar înainte de finalul primei reprize prin Mirallas (45), gazdele au egalat după pauză prin Crivelli (56), pentru ca Demir să dea lovitura de graţie în minutul 74. 

Alin Toşca şi Alexandru Maxim au fost integralişti la Gaziantep FK. în timp ce Marius Şumudică, suspendat, nu a. putut lua loc pe bancă. Cu toate acestea, imediat după ce arbitrul a pus capăt meciului, antrenorul român nu a ratat oportunitatea de a se da în spectacol şi s-a maimuţărit în tribună. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep este pe locul şase în clasament, cu 18 puncte din 11 meciuri, iar Istanbul BB este pe poziţia 12, cu 15 puncte din 12 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite