Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

0
Publicat:

În urmă cu trei luni, jucătoarea de tenis belarusă Arina Sabalenka a făcut public un videoclip emoționant în care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucător de hochei pe gheață Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relatează Daily Mail.

Conform oamenilor legii din Miami, Konstantin Kolțov, s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe balcon. Fostul jucător de hochei pe gheață avea 42 de ani. El i-a fost alături sportivei în cele mai importante momente din cariera sa. 

Numărul doi mondial și dublă câștigătoare a titlului la Australian Open, Sabalenka, în vârstă de 25 de ani, a decis să nu se retragă din turneul Miami Open. Ba mai mult, s-a antrenat marți după-amiaza pe terenurile din Miami. Fiind scutită de primul tur, Sabalenka urmează să o înfrunte joi pe spanioloaica Paula Badosa. 

În videoclip, care a fost făcut public de sportivă cu doar trei luni înainte de moartea iubitului său, pot fi văzute cele mai memorabile clipe din anul 2023 pe care le-a petrecut cu Konstantin Kolțov. Ei pot fi văzuți sărutându-se la un meci de hochei, antrenându-se într-o sală de sport și dansând pe o barcă. 

Arina Sabalenka și Konstantin Kolțov
Arina Sabalenka și Konstantin Kolțov formau un cuplu din anul 2021. Foto Instagram

Materialul video este însoțit de următorul mesaj: „Mulțumesc 2023! Ne vedem curând 2024”.  

Cei doi formau un cuplu din anul 2021. Ei și-au anunțat relația printr-o postare pe Instagram. Fotografia a fost însoțită de următorul mesaj: „Este bine când am pe cineva care este capabil să-mi înțeleagă nebunia. Dar tu nu te vei plictisi de mine, nu-i așa @Koltsov2021?"'. 

Hocheistul belarus a jucat în 144 de meciuri în liga profesionistă nord-americană (NHL), la echipa Pittsburgh Penguins, în perioada 2003-2006. Cu naţionala Belarusului, el a fost prezent la două Jocuri Olimpice, la Salt Lake City în 2002 şi Vancouver în 2010, şi la nouă ediţii ale Campionatelor Mondiale.  

Kolțov a fost antrenor secund la Salavat Yulaev Ufa în ultimele două sezoane. De asemenea, a fost asistent în staff-ul echipei naționale masculine din Belarus. 

Antrenorul echipei naționale, Dmitri Baskov, a numit moartea lui Kolțov drept „o pierdere regretabilă"

 „Konstantin a fost unul dintre liderii incontestabili ai echipei noastre, un antrenor talentat și progresist, un jucător strălucit”, a spus Baskov. 

Sabalenka a câștigat Australian Open în luna ianuarie, obținând al doilea titlu consecutiv la Melbourne Park.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite