Imagini dramatice cu Nadal: A apărut în cârje, la nici o săptămână după câştigarea French Open VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal

Adevărata dimensiune a succesului spaniolului, la Roland Garros, iese în evidenţă abia acum, când vedem care e situaţia sa medicală!

Rafael Nadal (Spania, 36 de ani, 4 ATP) a cucerit trofeul de la French Open pentru a 14-a oară în nişte condiţii incredibile! 

Adevărul a scris aici despre combinaţia folosită de Rafa, în timpul turneului, care i-a permis să joace, la Paris, până în ultimul meci, câştigând finala cu Casper Ruud (Norvegia, 23 de ani, 6 ATP).

Doar că, la French Open, echipa medicală a lui Nadal a găsit o soluţie temporară pentru a-l ţine pe picioare. De acum încolo, urmează adevărata provocare, după cum Adevărul a scris aici, care poate influenţa viitorul ibericului în circuitul masculin.

Până să vedem cum va răspunde corpul lui Nadal la tratamente, astăzi, au apărut nişte imagini cu marele campion de la French Open în mediul online. În filmarea de mai jos, de pe aeroportul Barcelona, se vede cum Nadal e în cârje, la nici o săptămână după câştigarea French Open, ceea ce arată gravitatea situaţiei sale medicale, în acest moment:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite