Imaginea zilei, în plin război în Israel. Soluția inedită găsită de soldați pentru a vedea meciul cu România

0
Publicat:

România a obținut biletele pentru Euro 2024, după ce a învins-o pe Israel, scor 2-1, în penultima etapă a preliminariilor. Confruntarea de la Felcsut a a fost privită de milioane de români, dar și israelienii s-au arătat interesați de meci, care trec printr-un război cu gruparea Hamas.

Meciul a fost proiectat pe un tanc de soldații israelieni. Foto X
Meciul a fost proiectat pe un tanc de soldații israelieni. Foto X

La întâlnirea disputată pe teren neutru, în Ungaria, s-au uitat și soldații din Israel, care, deși se aflau într-o zonă periculoasă, au fost nevoiți să improvizeze. Aceștia au proiectat confruntarea care s-a încheiat cu victoria ”tricolorilor” pe un tanc, imaginea postată pe rețeaua X devenind virală în întreaga lume.

Naționala din Țara Sfântă mai are o șansă de a ajunge la Euro 2024, chiar dacă nu mai poate prinde primele două locuri în grupa I. Reprezentativa antrenată de Alon Hazan a câștigat seria din Liga Națiunilor 2022/2023, astfel că are asigurat locul în play-off-ul programat în luna martie a anului viitor.

Presa din Israel: O comedie a erorilor

Presa din Israel a oferit și o reacție după ce românii s-au impus în meciul direct de sânbătă: "O comedie a erorilor. Israelul a deschis scorul în cel mai obositor meci al campaniei cu un gol fulgerător al lui Eran Zahavi, dar deja în minutul 10 naționala fost lovită de egalare dureroasă din partea României.

Cu puțină vigilență în apărare, golul ar fi putut fi evitat. Așa s-a născut victoria, pas cu pas. România a prins mingea, a trecut la un atac exploziv și, din păcate, Oscar Gloukh s-a încurcat în picioare și a pierdut", a notat Sport5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite