CTP, circ cu Emil Grădinescu și Costi Mocanu, comentatorii partidei cu Israel. Postare veninoasă și replică pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu i-a luat la țintă, după calificarea naționalei României la Euro, pe Emil Grădinescu și Costi Mocanu, comentatorii de pe Prima TV ai partidei cu Israel. Gazetarul i-a ironizat pe cei doi pentru felul în care au ales să se manifeste pe parcursul disputei de la Felcsut, într-o postare plină de venin.

Cristian Tudor Popescu, ironii ieftine pe Facebook. Foto Inquam
Cristian Tudor Popescu, ironii ieftine pe Facebook. Foto Inquam

Reacția lui Cristian Tudor Popescu a fost una ironică. Mai întâi, jurnalistul s-a legat de parcursul „tricolorilor” din Grupa I, din care mai fac parte Elveția, Kosovo, Belarus și Andorra, după care, CTP și-a îndreptat atenția asupra comentatorilor Prima TV, care s-au manifestat intens pe tot parcursul celor 90 de minute. CTP suține că, fără contribuția celor doi, România nu ar fi putut să obțină calificarea la Euro 2024.

„Cine merită calificarea. Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene.

Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului de la Felcsut. Foto Facebook
Emil Grădinescu, unul dintre comentatorii meciului de la Felcsut. Foto Facebook

Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași.

Comentatorii au dat cu gura patriotic

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori tv, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Replica pentru acesta a venit de la Silviu Tudor Samuilă, moderator la Orange Sport: „Fabulos! Domnule Popescu, sunteți cumva unul și același cu acel comentator care ne-a răsfățat urechile cu urlete istericoase și patriotarde la capătul oricărui punct câștigat de Simona Halep într-o finală de GS?

Dacă nu mă înșală memoria, s-au strecurat și momente de bucurie la erorile neprovocate ale adversarei Simonei, mostră de mare fair-play! Atunci era «imperios necesar» să transformați un meci de tenis într-un circ indecent, care să vă propulseze în rolul de actor principal al evenimentului?”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite